Les melmelades

La merma

Gairebé la meitat de les fruites i verdures produïdes per al consum humà es perd o es llença (FAO). La lluita contra el malbaratament alimentari és una de les nostres preocupacions més grans i una de les raons principals per les quals produïm melmelades.

L’el·laboració

Cada fruita té el seu temps. Coure a foc lent permet adaptar la cocció al que necessita la fruita i la verdura segons el seu punt de maduració.

Les melmelades de L’Olivet de Mas Ferran s’esterilitzen al bany maria i s’envasen al buit, es netejen i s’etiqueten una per una especificant el lot i la data de consum preferent.

Les receptes

Des de les receptes senzilles i de tota la vida que fèien els avis fins a les petites innovacions pròpies amb tot tipus de fruites i verdures.

Proximitat, natural i artesà, aquest son els únics ingredients als que L’Olivet de Mas Ferran no renuncia mai.

Els chutneys

D’origent indi, aquestes salses agredolces son el condiment perfecte per acompanyar carns, peixos, formatges i embotits. També es poden utilitzar per cuinar plats tan divertits i saborosos com el curry.

Les nostres melmelades