L’Olivet

L’Alt Empordà més remot

El territori més nord-occidental de l’Alt Emporda molt sovint denominat Salines Bassegoda, pren aquest nom pel massís de les Salines, un massís granític amb trets de mitja muntanya que separa el Vallespir de l’Empordà, i pel puig de Bassegoda, cim a 1.373 metres d’altitud, situat entre la Garrotxa i l’Alt Empordà.

El poble de la fruita dolça

El poble de Terrades, conegut per la producció de fruita de pinyol i molt especialment per la qualitat de la seva cirera, gaudeix d’un entorn únic on arbres fruiters i oliveres creixen a banda i banda de la carretera que arriba des de Figueres. Les cases de pedra dels segles XVI i XVII i el seu caràcter rural tant genuí, fan de Terrades un poble encantador.

Els camps de fruiters i d’oliveres

Cada camp que es treballa té una història i un nom. El treball continuat la familia Gou al llarg de vàries generacions, com a membres de la comunitat agrària de la zona, ha acumulat un coneixement únic i ha imprès un caràcter inconfusible en una orografia que, per si mateixa, ja crea un paisatge molt atractiu i singular.

La familia Gou

L’avi Fernando, en Ferran i l’Ingrid; ells tres representen les tres darreres generacions de la familia Gou que treballen la terra cada dia per assegurar la millor qualitat dels fruits que dóna. Fruites i olis que fan millors els esmorzars, els dinars, els berenars i els sopars de moltes persones a l’Empordà, a la província de Girona i també a Barcelona. Productes de proximitat i de la màxima qualitat.

L’Ingrid

Pagesa i emprenedora, és la responsable de l’elaboració, transformació i comercialització dels productes naturals i artesans etiquetats amb la nova marca L’Olivet de Mas Ferran. Una línia de productes que omple el lloc que pertoca als productes de proximitat, assegurant la qualitat que cerquen els consumidors més exigents.